Son Yazılar

Fatih Vip Yeniden Aktif

Uzun süreden beri kaliteli altyapısı ile başta öğrenciler olmak üzere, engelsiz bir internet kullanmak isteyen her insanın tercihi olan fatihvip.Com bazı aksaklıkların ardından yine yayında. Birkaç gündür siteye erişim sıkıntısı çekilmekteydi fakat bu problemi aştık.

Fatih Vip Nedir?

Okullarda başlatılan F@tih projesi kapsamında tüm okullara F@tih ağları bağlandı. Bu internette site erişime kapalı olduğundan tam anlamıyla bir internet hizmeti denilemez. Bu problemi önceden bazı VPN programları sayesinde aşabiliyorduk. Şimdi ise kullanabileceğimiz bu programların sayısı azalmış durumda. İnternet hızları da sınırlı olan bu VPN programlarının yerini Fatih Vip ile dolduruyoruz.

Siz de Fatih Vip sitesini kullanarak okullardaki internet ağında engelli olan tüm sitelere hızlı bir halde erişim sağlayabilirsiniz.

Peki iyi mi kullanılır bu Fatih Vip?

Öncelikle aşağıda vermiş olduğum bağlantıyı kullanıp sitemize gidelim. Daha sonra aşağıdaki görselde ortada yer edinen alana gitmek istediğimiz sitenin url adresini yazalım.



Ortada yer alan alana www.Youtube.Com benzer biçimde, gitmek istediğimiz sitenin tam olarak url adresini girip Siteye Git butonuna basmak kafi. Daha sonrasında sistem sizi otomatik olarak yönlendirecektir. Mobil cihazlara uygun olan tasarımı ile telefonlarınızdan kolayca engelleri kaldırabilirsiniz.


Fatih Vip Yeniden Aktif Fatih Vip Yeniden Aktif Reviewed by Admin on 02:51 Rating: 5

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.